Rent och fint - utan ansträngning

Nej, idag är det inte någonmagisk städmaskin jag vill göra reklam för  för vi vet alla att de inte finns. Det finns inte en enda produkt eller maskin som gör städnig till en enkel syssla, för det mesta av jobbet gör man själv. Tid måste avstättas, kaffe måste drickas i mängder och lämplig musiklista måste förberedas för att man ska orka sköta hemstädningen ordentligt. Det finns vissa som älskar att städa sina hem, jag vet, men de är faktiskt fåräknade. De flesta av oss avskyr att städa, men vi avskyr ännu mer att leva i smuts och oreda, så vi biter i det sura äpplet igen och igen och igen.

Spara tid och energi till annat

Det finns förstås ett sätt att slippa det där sura äpplet och få en avsevärt trevligare vardag och svaret är städhjälp. Jag vet att många ryggar åt tanken; det känns som något som bara överklassen tar sig råd med. Faktum är att verkligheten ser annorlunda ut idag - många har råd att anlita en städfirma - och mår så mycket bättre när de gör det. Tänk all tid och energi man sparar, som man kan göra roligare saker med - och allt tjafs mellan familjemedlemmar!

Att anlita en städfirma för hemstädning i Stockholm är enkelt - det finns många städfirmor. Personligen har jag anlitat Städenergi och är mycket, mycket nöjd med deras tjänster. Tack vare RUT-avdraget får man dessutom deras städtjänster till mycket lägre priser än förr. Jag rekommenderar alla att åtminstone testa.

13 okt 2016