Drar du några storlekar större än genomsnittet?

Är du man, stilmedveten, framåt och självsäker? Och några storlekar större än genomsnittet? Då känner vi med dig i din frustration över det skrala utbudet av stilsäkra, moderiktiga kläder i XL och större. Storleksnormen går från XS upp till XL, sedan är utbudet av kläder i större storlekar begränsat till oformliga t-shirts och jeans som inte gör något alls för självförtroendet. Ja, och gympakläder icke att förglömma.

Varför är det så? Det finns väldigt många stilmedvetna män där ute som drar XL kläder och större, som drömmer om ett par välsittande jeans i storlek W50 och ett sortiment av tröjor att kunna välja och vraka bland. Dessa män är trötta på de svarta t-shirtsen och vill synas enligt sina egna övertygelser. 

Vårt butikstips idag

Motley Denim är en webbutik som förstått problematiken och gjort något åt det. Idag blir vårt tips här just denna butik som erbjuder män stora kläder utan att tvinga dem kompromissa med vare sig stil eller pris. Motley Denims klädstorlekar börjar på XL och går ända upp till 8XL och jeansen kommer i storlekar mellan W40 och W70. Kläderna är snygga, välsittande och av hög kvalitet, samtidigt håller de helt överkomliga priser. Det är klädbutiken många längtat väldigt länge efter.

Stora kläder ska inte vara ett tabubelagt ämne, varken för kvinnor eller män. Det finns människor av alla storlekar och alla förtjänar rätten att klä sig efter smak - inte efter sin storlek. Det är så skönt att det äntligen finns en butik att vända sig till när man vill köpa stora kläder till män.

5 maj 2016