Alltid trevligt med ett välstädat hem

Ju mer städat det är hemma, desto bättre mår man. Att ha det stökigt omkring sig kan dra ner humöret och måendet en hel del. Sen är det kanske inte alltid lätt att ha det städat jämt, eftersom vardagen ofta kommer ivägen. Det går förvisso att försöka plocka undan lite varje dag, men de flesta av oss, vi tar städningen på helgen. Det man kan göra, det är att anlita ett städföretag, för att göra så kallad hemstädning. En bra städfirma hittar du på www.stadcompaniet.se. Det kan vara skönt att ha städning på abonnemang, så att det blir städat varje vecka, eller varannan, vilket man tycker passar. Det är även smart att satsa på flyttstädning Helsingborg via ett städföretag! Det är så mycket snabbare och enklare!

Hålla det rent och fint

Det finns en massa små tips och knep för att hålla det rent och fint hemma. Även om det är en städfirma som kommer en gång per vecka, kan det vara skönt att det inte är en massa saker framme jämt. Försök se till att tänka var sak på sin plats. Så drar du fram saker, lägg tillbaka dem då du är klar. Sätt disk i maskin direkt och kör igång då den är full. Se till att bädda sängen då du går upp och undvik klädhögar på stolarna. Passa på att torka ur handfatet då du borstar tänderna och så vidare. Sedan kan du även få känslan av nystädat, genom att ta in blommor, samt tända doftljus med mera i huset eller lägenheten. 

1 Feb 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.