Åka skidor i centrala Stockholm

Att åka skidor är ett roligt nöje. Dock är det inte alla som har råd att ta sig till olika skidorter i Sverige eller i övriga Europa. Dock finns det skidbackar av modell mindre, närmare än vad du tror. Bor du till exempel i Stockholm, så har du Hammarbybacken. Detta är faktiskt en konstgjord backe, uppbyggd av sopor och schaktmassor! Hit kan man bege sig för att åka skidor ett par timmar och sedan bege sig hem igen. Det innebär att du slipper boka en paketresa med boende och allt som tillkommer. Förvisso har även det sin charm och kan göras när du har råd, tid och lust.

Lära dig mer om skidåkning och skidorter

Oavsett om du är expert på skidåkning eller en nybörjare så kan du ha nytta av sajten Freeride.se. Här finns ett forum, så väl som faktaartiklar om skidåkning, fakta om olika skidorter i Sverige och i Europa samt köp och sälj sidor med mera. Du kan hitta mängder av kläder och tillbehör till bra priser, eftersom det är privatpersoner som säljer. Denna sida kan du besöka om du vill veta vad en viss ort kommer att ha för skidväder eller om du vill veta vad det är för snödjup. Du kan även diskutera med andra om olika saker som har med skidåkning att göra samt hålla kontakt med personer du kanske mött i backen? Besök Freerides sida så får du själv se!

8 Jun 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.