Allt om att sälja fakturor

Invoice Finance är ett företag dit ni kan sälja fakturor. Om ni är ett företag som vill trygga er likviditet och få betalt snabbare än vad era kunder betalar så kan ni besöka invoice.se. Att sälja fakturor är ett sätt för er företagare att temporärt förbättra er likviditet genom att inte binda upp ert hela kapital i kundfordringar och det kan även vara ett sätt för att slippa kostnaden för hanteringen. Det blir en form av outsourcing. Att sälja fakturor till Invoice Finance ger er snabbt en bättre ekonomi, och samma dag eller dagen efter som ni skickar fakturan till Invoice Finance så får ni in pengar på ert konto. Ni betalar en provision och den täcker både administration, riskövertagande och finansiering. Det finns många fördelar med att sälja fakturor till detta företag. Ni får dels ett snabbare kassaflöde, men även avlastning i det administrativa, pengar direkt på kontot samt att det gör att ni vårdar era kundrelationer.

Factoring

Invoice Finance erbjuder flera andra tjänster utöver att köpa era fakturor. En av dessa är factoring. Factoring är en form av finansieringsform för företag. Man kan använda detta uttryck som ett gemensamt begrepp för fakturafinansiering. Factoring omfattar även fakturaköp eller fakturabelåning. Till factoring kan flera andra tjänster tillkomma om du vill. Bland annat bokföring eller fakturautskick och risktäckning. Invoice Finance tar över risken om fakturan inte betalas. Det gör att du och ditt företag blir skyddade på ett bra sätt.

3 Apr 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.