Använder ni städschema?

Hur fördelar ni städningen hemma? Om ni alls gör det? Jag känner en del par och de har gjort smarta städscheman de följer. Men de varvar varje vecka så att inte det alltid är samma person som gör samma saker jämt och ständigt. Det är ju rätt bra att gör saker under veckan, så att man inte står där till lördagen med allt att städa. Själv föredrar jag dock att få hjälp med min städning. Det via en städfirma. Läs mer här om en bra städfirma. Det är rätt skönt att ha en städfirma som kommer varje vecka och fixar det mesta. Det gör att jag har mer tid över till att göra saker jag tycker är kul.

Plocka undan varje dag

Något jag ändå gör, det är att alltid plocka undan allt varje dag. Att var sak har sin plats ni vet. Det blir annars lätt stökigt och städföretag brukar inte direkt ge sig på såna bra att ha högar ni vet som många har hemma. Så det är bra tips jag har till er, att alltid varje gång ni tagit fram något att sedan ställa tillbaka det, eller ta ett varv innan läggdags för att göra det. Det är bra att lära barnen med att göra det. Ofta får de ju göra så på dagis så det är inte så svårt att lära dem att även göra det hemma. Så kan ni hjälpas åt att ha det fint. Eller så satsar ni på att anlita Jourstäd

22 Aug 2020

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.