Det går att gifta sig utan att lägga en förmögenhet

Att gifta sig, är inte gratis och tänker man sig inte för så kan det bli en dyr historia. Men, med bra planering och en satt budget, så kan man få det bli bra mycket billigare. En undersökning år 2010 som gjordes sa att ett genomsnittsbröllop då, gick på runt 55 000 kronor. Idag är det nog mer än det. Men den som vill gifta sig billigt kan göra det, genom att tänka sig för. Om ni vill hitta en bra plats i Skåne, att ha ert bröllop på, som inte kostar allt för mycket. Besök då www.bröllopskåne.se. Det finns en vacker mat och vingård där.

Hur planerar man ett budgetbröllop?

För att minimera era kostnader är det bra att planera ert bröllop, själva, utan koordinator. Sedan, sätt en budget vad det max får kosta. Sedan fördelar ni dessa pengar på de olika saker ni behöver. Det är ju klänning, mat, fotograf, dekorationer, blommor och så vidare. Fundera på vad ni måste ha och vad ni kan välja bort. Kolla även om ni har vänner eller släkt som kan hjälpa till med en eller flera saker. Om ni inte vet vad som behövs eller ska göras, ni kan hitta smarta checklistor på nätet som kan ge en bra hjälp på vägen.

Den som inte vill spara in på något alls på sitt bröllop, den ska tänka på att ha sparat innan det är dags. Då måste man inte hålla igen på något alls.

3 May 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.