Det går utmärkt att köpa glasögon på nätet

Är det möjligen så att du har glasögon? Du har säkert då varit hos en optiker, tagit reda på ditt synfel och sedan köpt dina glasögon på samma ställe, eller hur? Det är ju det vanligaste att man gör på det viset. Dock är det inte ett måste att köpa dina glasögon hos den optiker där du gör din synundersökning. De kan nämligen ge dig det som heter synrecept. Med detta recept kan du handla glasögon online på Extra Optical.se om du vill. Enligt patientdatalagen är alla optiker skyldiga att lämna ut receptet efter genomförd undersökning. De kommer vilja att sälja glasögon till dig, så stå på dig om du inte vill det. För det är inte ett måste!

Stort urval av glasögon på nätet

Hos ExtraOptical hittar du billiga glasögon och det för dam, herr och barn. Det finns för olika synfel och de har en massa olika bågar att välja mellan. När man köper glasögon kan det bli dyrt, beroende på synfel. Sedan tillkommer även priset då för bågarna. Så att då satsa på att köpa glasögon online, det kan göra att du drar ner priset rätt mycket.

Du får handla dina glasögon var du vill

Så länge du har ditt synrecept och det inte är äldre än 1 år, så kan du handla dina glasögon precis var du vill. Så be om detta nästa gång du gör en synundersökning hos din optiker. 

 

22 Feb 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.