En inverter kan vara bra att ha

Något som kan vara bra att ha hemma i garaget, eller med ut då du ska campa med husbil eller husvagn, det är en inverter. En sådan kan du hitta på www.inverterbutiken.se. Ibland så kallas den för andra saker så som växelriktare, omvandlare, converter och omformare, men det är alla samma sak. Sedan finns de i olika varianter, storlekar och olika watt.

Att ha en sådan är bra, för det gör att du kan få ström till olika saker. Det geonm att koppla på den till ett bilbatteri. Perfekt att ha med ut, på camping, om du stannar på ställen där det inte finns eluttag. 

Det är bra att ha en inverter med dig för då kan du ladda upp den bärbara datorn, mobilen, eller vad du nu behöver. Det går även att lägga en inverter till eluttagen i husbilen. Eller ha med dig en som är fristående.

Både hemma och ute

En inverter går att använda tillsammans med en svets till exempel eller annat, så det är inte fel att ha en i garaget. Sedan är det ju som sagt bra att kunna ha med den till platser där du vet att det inte går att få tag på ström. Då är det smidigt med en växelriktare. Du kan förvisso ha ett bärbart elverk med. 

En inverter förvandlar ett batteris likström till att bli växelström. Batteriets ström eller el görs om så att det blir samma sorts el som annars finns i vägguttag.

22 Apr 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.