Film - den ultimata avkopplingen?

Den som lever ett klassiskt, medelstressigt liv, som de flesta av oss gör, där man ska upp i ottan för att hinna till jobbet, sedan hämta sina barn, fixa mat, hålla hemmet rent och hinna socialisera då och då med sina vänner, finner ofta stor njutning i att se en riktigt bra film hemma i soffan. Man får en chans att lägga upp fötterna, sitta bekvämt och för en stund slippa alla krav och måsten. Den där filmen på tisdagskvällen är en form av återhämtning, inspiration och flykt på en och samma gång och man bör välja sina filmer med omsorg - om man inte tillhör skaran som ser film varje kväll, för då är det svårare att hålla jämn kvalitet.

Vissa skippar filmen och väljer böcker, symaskinen eller kanske gymmet istället. Vi har alla olika sätt att koppla av på, det viktiga är att vi tar oss tiden.

Det släpps hela tiden nya filmer och man kan använda sig av olika metoder för att tillskansa sig dem, som att streama från t ex Netflix, ladda ner, hyra eller köpa. Det smidigaste (lagliga) sättet är att streama eller hyra film via sin TV/dator

Hur gör du?

Det känns som att DVD:s storhetstid är över...

 

29 Mar 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.