Funderar du på att sluta röka?

Det är inte gratis att röka, det är faktiskt ganska kostsamt. För att inte tala om hur farligt det faktiskt är! Man skadar sin hälsa rätt rejält genom att röka. Det finns ett enda gratis sätt att sluta röka, och det är att bara lägga av. Utan hjälpmedel. Dock är det inte alltid det lättaste att bara sluta tvärt av. De allra flesta har behov av att få hjälp på något sätt. Det finns idag som tur är en mängd olika typer av hjälpemedel just för att sluta röka. Det är plåster, det är nikotinspray, tuggummin, e cigaretter med e juice, hypnos, kbt och en massa mer.

Vilken metod passar dig bäst?

Vad som passar vem, är svårt att säga. Det är så individuellt. För en del räcker det med plåster, andra måste ha mer hjälp än så. Röka e-cigg är för många ett bra alternativ. Det är nog för att den fungerar lite som en vanlig cigg. E-juicen i e ciggen värms upp, och bildar en ånga, som man inhalerar och blåser ut. Man håller även i den, och beroende på hur den ser ut, så kan den påminna om en cigg. Det finns flera modeller av dem, så det är bara välja den som känns bäst. Så du som vill sluta röka, du får testa dig fram vilken eller vilka metoder som fungerar för dig helt enkelt. Det kan räcka med en sak eller så behöver du många, det märker du!

25 Aug 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.