Funderingar över att renovera badrummet

Om man har ett gammal slitet badrum, så är det nog så att man känner att man skulle vilja renovera det. En del kan man göra själv, men en del saker måste man ta in hantverkare för. Det som krävs en yrkesman för är el och det är viss VVS. Mer om VVS finns att läsa på om hos VVS-experten. Anledningen att man ska anlita hjälp för vissa delar är för vissa saker får man helt enkelt inte göra själv. Ska man ha golvvärme i badrummet exempelvis, så måste det anlitas av en fackman. En del saker kan man göra på egen hand, som att byta handfat. Men det är nog bra att inte ha tummen mitt i handen.

Göra om bara lite?

Att renovera ett badrum helt och hållet kan kosta en del pengar och om man inte tycker att man har dessa att lägga, så kan man göra små egna saker bara för att fräscha upp det och få en känsla av nytt. Byt badkar till dusch, eller byt ut detaljer på nån av dem. Har du kakel på väggarna så kan dessa få nytt utseende på enkelt sätt med kakeldekor till exempel. Nya mattor, nya handdukar, en ny spegel kanske? Måla går även det bra att göra. Det finns många små saker man kan göra för att få det att kännas nytt. Inte bara i badrummet, utan även i andra rum med om man vill det. 

28 Jun 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.