Gillar du att greja med bilen?

Är du en person som gillar att greja med bilar? Det här med att äga bil är ju en dyr historia, om mn har otur att den går sönder och man inte kan greja själv och måste lämna på verkstad. Att greja med bilar som hobby är kanske inte gratis, men det är billigare än att lämna in den på verkstaden! Sen, är man riktigt duktig, så kan man hjälpa andra att meka med deras bilar, och få en slant för besväret. Det är ju inte fel. Se bara till att du skattar för de pengarna! Om det är så att du gillar att hålla på med bilen, så finns det en bra webbutik som erbjuder bra saker för bilen. 

Bra ha prylar hemma

Om man ofta grejar med bilar hemma, är det ju bra att köpa hem saker. Det är inte fel att ha dem hemma, så att man kan använda dem direkt. Det är bra om man har ett garage eller verkstad med att vara i. Det är inte så kul att greja med bilen ute, särskilt om det är kasst väder. Har du inget eget garage eller en verkstad, så går det ibland hitta att hyra, eller hyra in sig i en del av ett garage. Sånt kan man hitta på nätet att det finns. Så kolla där. 

14 Mar 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.