Gör reklam med banderoller

Om man har en butik inom shopping så är det bra att göra reklam för den. Online är ett sätt, att skylta utanför den faktiska butiken ett annat. För att väcka extra uppmärksamhet i sin skyltning och sin reklam så kan man använda sig av lite ovanligare metoder och produkter. Många väljer traditionella skyltar och det är ju förvisso bra så sett. Men en reklamprodukt som kan få lite mer uppmärksamhet är om man väljer att använda sig av beachflaggor eller vepor och banderoller. Beachflaggor är alltså inte begränsade till att användas på stranden trots sitt namn. En banderoll kan användas på flera sätt. En banderoll är en form av tygstycke som kan hängas upp utanför butiken. Banderoller är tillverkade i två olika material, så som hålad mesh och heltäckande PVC. Ska din banderoll hänga ute så är det bra att välja Mesh som låter vinden blåsa igenom utan att den går sönder.

Beställ banderoller hos Colourpicture

Colourpicture.se är ett tryckeri där du kan beställa banderoller och en mängd andra reklamprodukter. Med ett tryckeri kan du få exakt det du vill på dina banderoller eller andra trycksaker. Hos dem går det även att beställa vanliga skyltar om du även vill använda dig av det i reklamsyfte. Eftersom de är ett tryckeri så kan de trycka på de flesta saker. Så se till att uppmärksamma din butik med hjälp av reklammaterial med eget tryck, det lockar fler kunder.

5 May 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.