Gratis fönster

Det finns ett blondiskämt som handlar om en blondin som byter ut alla fönster i sitt hem efter att ha hört att de betalat sig själva efter ett år. När fönsterfirman jagar henne om betalning ett år senare så påminde hon om vad de hade "lovat". Det är ganska skoj, men jag är ingen vidare skämtberättare.

Lågenergifönster betalar av sig på sikt, hur snabbt det går beror på många faktorer, men de tinnebär givetvis inte att det inte medför en ganska saftig initial kostnad. När det gäller så stora renoveringsingrepp som fönsterbyte så ska man heller inte snåla för de nya fönstren ska kännas fräscha och effektiva i många decennier framöver.

Välj din fönsterfirma med omsorg

Westcoast Windows är ett fönsterföretag som säljer svenska fönster av högsta kvalitet till riktigt bra priser. All service är i toppklass och utbudet är väldigt stort. Om du har tankar på att byta fönster den närmaste tiden så rekommenderar jag verkligen Westcoast Windows som leverantör.

Underhållsfria fönster

En av de absolut största fördelarna med nya fönster är, förutom de sänkta uppvärmingskostnaderna, att de kräver lite till inget underhåll. De kallas ofta just "underhållsfria fönster" och det är för att de framställs i ett sådant material som inte suger åt sig varken smuts eller damm så de ser vita, fräscha och rena ut även långt efter installationen. Den som brukar ansvara för rengöring av fönster och fönsterkarmar hemma kommer att få en mycket lättare uppgift när fönstren byts ut till underhållsfria fönster.

6 Jul 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.