Gratis vs. prisvärt

Det finns lite olika sätt att värdera saker. Man kan mena att det man får gratis alltid är värdefullt eftersom man får något utan att behöva ge något i utbyte. Å andra sidan sägs det att ingenting egentligen är gratis; på ett eller annat sätt har allt ett pris. Sedan kan man tala om saker som är prisvärda och då handlar det allti om saker som säljs till ett lågt pris. Saken behöver inte kosta lite för att vara privärd, men i förhållande till rådande prisnormer är priset för den sagda varan lågt när det är just prisvärt.

Prisvärda bilar

Ta bilar som ett exempel. Du får aldrig en körduglig bil gratis, men du kan få tag på riktigt fina bilar till förhållandevis låga priser och då är bilarna just prisvärda. Det finns två kategorier bilhandlare på marknaden - de som försöker suga ut så många kronor de kan ur sina köpare utan att lägga särskilt mycket kraft på att leverera bilar och deals i bra skick; och de som gör tvärtom - levererar riktigt fina bilar till bra priser. Den sistnämnda kategorin erbjuder just prisvärda bilar även om summan för varje bil ändå kan vara hög.

En bilhandlare att lita på

Jonssons Bil i Örebro är en bilhandlare som till största del säljer bilar av märket Peugeot. Hos denna kvalitetsinriktade bilhandlare hittar du både nya bilar och begagnade bilar. Bilhallen är stor och hundratals bilar finns att välja bland. Hos Jonssons Bil kan man som bilköpare känna sig helt lugn och trygg - i de flesta fall får man dessutom generösa garantier även på begagnade bilar för så noggranna är de med att fixa och serva de bilar som läggs ut till försäljning. Jonssons Bil är ett föredöme ute i bilhandeln!

25 Apr 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.