Hitta ditt drömbröllop!

Ska ni gifta er? Grattis, vad härligt! Men innan den stora dagen kan ske, så är det en hel del saker som behöver göras och köpas. En del saker kan du hitta på nätet, medan andra saker måste beställas. Sedan är en god planering väldigt viktigt. De allra flesta säger att man ska planera sitt bröllop minst ett år i förväg. Det eftersom det annars kan vara svårt att hinna med allt, eller få bokat den lokal man vill ha. Ska ni ha ert bröllop i Skåne är det även viktigt att se över när på året det passar bäst. 

Planera allt från början

Planering för bröllop i Skåne är som sagt viktigt. Från det att ni bestämt er, eller bruden/brudgumman  sa ja till frieriet så är det bra att börja planeringen. Först, bestäm ett datum, samt vad det får kosta, alltså en budget. Bestäm hur många gäster ni ska ha, och boka sedan lokal. 

Det finns en massa saker som ska göras innan bröllopsdagen kommer. För att ni ska kunna planera allt så bra som möjligt och inte missa något, så rekommenderar vi er att ladda ner en checklista med planering. Det finns mängder av dem på nätet! Sedan finns det även bra tidningar, samt böcker om ni föredrar det. 

Så levde de lyckliga

En god planering borgar för att det blir ett bra bröllop. Dock kan det ju hända oförutsedda saker, men det viktiga är ju ändå att ni blir man och fru, och får säga ja till varandra.

 

12 Jan 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.