Hitta nya bra erbjudanden tack vare reklam

Är du en person som gillar reklam, eller är du en som avskyr det? Själv är jag en sådan person att jag föredrar reklam, i tidningar, annonser med mera, men inte på tv. Ellr ja, det är bra med reklam på tv, för att hinna gå på toa eller ut med hundarna. Jag föredrar reklam i tidningarna, för då kan jag själv styra när jag vill läsa den, eller se den så att säga. Det är även ofta här, via sådan typ av reklam jag hittar bra nya erbjudanden, som jag kan klippa ut, och ha koll på. Nu kan det väl komma även på tv, men så fort klippet är över så kanske jag glömt det.

Vad är bra reklam?

Ja vad som är bra reklam är det nog många som tvistar om. En del anser att man ska ha en bra grafisk profil, så att man tydligt vet vilka det är genom att bara se loggan. Andra tycker det är extremt viktigt att reklamen är rolig eller att den har gjort av en webbyrå Jönköping. En webbyrå är ju samma sak som reklambyrå och det är så den allra flesta reklamen skapas, genom personer som jobbar med just det. Om jag ska se reklam på tv, så föredrar jag att den är rolig framför allt. Men främst så är reklam till för mig så att jag ska kunna hitta rabatter och annat, och det är ju då bäst via tidningar, i alla fall är det min åsikt.

15 Mar 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.