Jobba för att få rätt jobb

Ett bra jobb kommer sällan gratis. Ja, inte så att du behöver betala pengar för att få det jobb du eftertraktar, men det du får göra är att lägga ner tid och energi för att dels hitta jobbet, dels se till så att du får det. Du bör bara lägga energi på det jobb du verkligen vill ha. Sen, skicka inte samma ansökningshandlingar till alla lediga jobb som finns att hitta. Lägg ner jobb på dem, annars märks det att du bara slentriansöker. Det är bra att utmärka sig och du brinner för att få just det jobb du sökt. På www.gigstep.se finns det flera olika sätt att jobba på, om du är ute efter ett nytt sätt att jobba på. Till dem kan även företag vända sig för rekrytering i Malmö.

Är jobbet rätt för dig?

Det jobb du söker, det ska ju vara en bra match för både dig och arbetsgivaren. Att veta om jobbet är rätt för dig, innan du söker, det kanske du känner är svårt att avgöra? Det är bra att du lär känna dig själv, så att du vet vad du har för styrkor och svagheter. Som arbetssökande har du ett ansvar att söka relevanta jobb, alltså jobb du vet att du kan göra. Du bör aldrig översälja dina egna erfarenheter eller kunskaper. Det kan vara att du passar bra ändå, men har du sagt du kan något och sedan blir anställd och inte kan, då blir det inte bra. 

30 Sep 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.