Prisvärd skugga

Nu har sommaren kommit till Malmö - och stora delar av resten av Sverige - och vi blir direkt påminda om hur dåligt öfrberedda vi är för sol och värme. Allt från våra ögon till vår hud chockas av det intensiva ljuset och de skarpa, obarnhärtiga UV-strålarna från den efterlängtade solen. Vi tänker sällan på att solen kan skada oss, eller åtminstone vara upphov till en hel del irritation, eftersom vi spenderar den större delen av året med att längta ihjäl oss efter den.

Vikten av bra solskydd

Men nu är den här och alla som arbetar på kontor, eller har stora fänster hemma, förstår vikten av att ha bra solskydd för fönstren eller över uteplatsen. Solskydd kommer i många olika former och varianter och man väljer efter behov. Persinner, markiser, lamellgardiner, plisségardiner, rullgardiner, hissgardiner - ja till och med säkerhetsfilm - det finns så många alternativ att välja mellan!

I Malmö finns en solskyddsexpert som heter Solskyddscenter så ska du köpa persienner i Malmö så är det absolut hit du bör styra skutan. Solskyddscenter har erbjudit Malmöborna högkvalitativa solskydd sedan 2014 men gjorde sig nästan omedelbart ett etablerat namn som ett serviceinriktat företag med brett utbud och alltid toppkvalitet.

Frisk luft - utan att bländas

Markiser i Malmö är hett efterfrågat, både bland butiker givetvis, men även hos privatpersoner som vill ha lite externt solskydd för sina fönster och balkonger. En markis är det perfekta alternativet när man vill kunna ha fönster öppna, eller njuta av sin uteplats, utan att solen ska bränna, blända eller störa på annat sätt.

Det verkar bli en solig sommar så se över dina solskydd nu!

9 Jun 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.