Prisvärda resor

Det är inte alltid att det som är prisvärt är billigt, men när det gäller vissa saker så är det inte det absolut lägsta priset man ska jaga, utan den resa där man får bäst valuta för sina pengar. Att resa till avlägsna platser, som ger mer än bara sol och bad eller schysst shopping, är den typ av resande som ger en mer substantiellt värde. Man får uppleva saker man aldrig skulle kunna uppleva i sina hemmatrakter; man får smaka mat som ens smaklökar aldrig upplevt tidigare; man får lyssna på språk och dialekter som låter fullständigt främmande för en och man får njuta av musik som man aldrig haft en riktig relation till tidigare.

Kuba - en komplett semesterupplevelse

Kuba är ett typiskt sådant land som man har en vag uppfattning om, men som ändå känns väldigt spännande och höljd i mystik. Den som vill kombinera sol och mad med dans och musik, retroromantik och okänd kultur gör ett suveränt val om de väljer Kuba inför semestern. Hur bra ens upplevelse blir har givetvis med att göra hur mycket efterforskning man gjort på landet man ska besöka. Vissa gillar att rea mer på måfå och landa där man landar medan andra tycker att man får mycket mer ut av sin resa om man planerar noga.

Specialister på Kuba

Om man reser med Inca Tours, som är specialister på bl.a. Kuba, så kan man koppla av fullständigt för de är experter på Kuba och har rest hit i mer än 30 år. De vet var man ska bo, vilka stränder man ska lata sig på, vilka klubbar man ska dansa salsa på och vilka restauranger man ska äta i. Ens Kubaupplevelser blir komplett i Inca Tours regi. Kanske får man betala lite extra, men det är det absolut värt.

4 Aug 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.