Rent och fint - utan ansträngning

Nej, idag är det inte någonmagisk städmaskin jag vill göra reklam för  för vi vet alla att de inte finns. Det finns inte en enda produkt eller maskin som gör städnig till en enkel syssla, för det mesta av jobbet gör man själv. Tid måste avstättas, kaffe måste drickas i mängder och lämplig musiklista måste förberedas för att man ska orka sköta hemstädningen ordentligt. Det finns vissa som älskar att städa sina hem, jag vet, men de är faktiskt fåräknade. De flesta av oss avskyr att städa, men vi avskyr ännu mer att leva i smuts och oreda, så vi biter i det sura äpplet igen och igen och igen.

Spara tid och energi till annat

Det finns förstås ett sätt att slippa det där sura äpplet och få en avsevärt trevligare vardag och svaret är städhjälp. Jag vet att många ryggar åt tanken; det känns som något som bara överklassen tar sig råd med. Faktum är att verkligheten ser annorlunda ut idag - många har råd att anlita en städfirma - och mår så mycket bättre när de gör det. Tänk all tid och energi man sparar, som man kan göra roligare saker med - och allt tjafs mellan familjemedlemmar!

Att anlita en städfirma för hemstädning i Stockholm är enkelt - det finns många städfirmor. Personligen har jag anlitat Städenergi och är mycket, mycket nöjd med deras tjänster. Tack vare RUT-avdraget får man dessutom deras städtjänster till mycket lägre priser än förr. Jag rekommenderar alla att åtminstone testa.

13 Oct 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.