Så sparar du pengar när du flyttar

Att flytta är både tidskrävande och det kan vara dyrt om man gör allt själv då det ta längre tid att packa och flytta allt själv. Vilket innebär att man måste köpa in flyttkartonger, frigöra tid och åka fram och tillbaka med bilen för att flytta alla saker.

Men det finns flera saker som man kan göra för att spara pengar när du flyttar. I det här inlägget så kommer vi att dela med oss av 3 tips som kan göra att du sparar pengar när du flyttar och får den att gå snabbare.

Kolla in flyttstadtjanst.se flyttfirma för att få hjälp med din flytt och flyttstäd.

Våra 3 tips för att spara pengar när du flyttar

1. Ta hjälp av dina vänner och familj

Genom att ta hjälp av dina vänner och familj kan du spara mycket pengar på din flytt då ni blir många fler som kan bära, packa och köra alla saker. Detta är kanske ett av de mest uppenbara sätten att spara pengar på vid en flytt, men det glöms ofta bort och därför så tar vi med det som det första tipset.

2. Anlita en flyttfirma

Här kanske du tänker att det blir billigare att göra det själv men genom att anlita en flyttfirma så kan du faktiskt spara pengar. Om man skulle jämföra alternativet att ta hand om flytten helt själv så behöver du köpa in flyttkartonger och ta från din egna tid som troligtvis kommer att ta flera veckor.

Annan sak som också kostar pengar när du flyttar själv är att det går åt en hel del bränsle plus att det sliter på bilen.

Om du istället skulle anlita en flyttfirma så får du hjälp med allt från packning, transport och uppackning och får det dessutom det gjort på en dag. Räknar man på det så blir det faktiskt mer kostnadseffektivt att anlita en flyttfirma.

3.  Rensa och kasta eller sälj saker som inte du behöver

Ett annat sätt att spara pengar på när du ska flytta är att du rensar och slänger, säljer eller skänker bort dom sakerna du inte behöver eller vill ha kvar.

Istället för att flytta allt "skräp" som du behöver så gör dig av med det. Du kan ju till och med tjäna en hacka på det.

Tack för att du läste! Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att spara pengar när du flyttar.

2 Nov 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.