Smart att ha en vinsch

Oavsett om du behöver göra en knepig terrängräddning eller behöver dra ett trasigt fordon på ett släp, så är en vinsch ett av de mest pålitliga verktygen för att göra en dålig situation bättre. Att känna till rätt vinsch att köpa för dina behov – och hur man använder den på ett säkert sätt – kan lägga till en extra praktisk dimension till din lastbil, trailer eller SUV. Det finns ett stort utbud av olika vinchar på www.warriorwinches.se.

Vad är en vinsch?

En vinsch är en roterande spole, driven av en motor, som kan dra åt eller lossa en kabel. Kabeln har vanligtvis en krok i änden. Vanligtvis är en vinsch fäst vid den främre eller bakre stötfångaren på ett fordon, även om den också kan sitta framtill på en trailer. En vinschs primära funktion är att utnyttja kabelspänningen för att dra ett fordon ur en svår situation - oavsett om det har fastnat i lera, vatten, står inför en brant sluttning eller inte kan röra sig av egen kraft.

Satsa på en bra vinsch

Om du är ute efter en bra vinsch, så kan du satsa på warrior lyftvinsch. Den är utrustad med en DC motor samt att den även har en robust kapsling. Den finns både i 12V och 24V, Denna lyftvinsch har en beprövad 3-stegs växellåda i metall samt att den även har en permanent fettsmörjning. Utöver det så har den en mekanisk broms och ett överbelastningsskydd.

 

27 Dec 2022

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.