Svårt att hitta rätt gummi?

Nej, nu snackar jag inte om DEN sortens gummi! Jag har en gammal bil, och när jag skulle börja fixa med den inför våren så upptäckte jag att gummilisterna hade börjat torka och att det var dags att byta ut dem. Jag började med att pilla bort de gamla listerna och ringde runt till olika firmor som jag vet sysslar med delar till klassiska bilar men inget napp. Lite småfrustrerad så breddade jag min sökning och hittade en sajt som heter Profillagret.se där de säljer alla möjliga gummidetaljer både till privatpersoner och företag. Det verkade lovande så jag skickade ett mejl till dem med lite foton på de lister jag behövde byta ut. 

Snabb service är något jag gillar

De svarade nästan omedelbart och sade att det inte var några bekymmer, de kunde ta fram i stort sett vilka lister som helst. Kunde jag bara acceptera att det inte var en originaldel men en list som ändå passade och gjorde jobbet så skulle jag kunna ha dem inom ett par dagar. Behöver jag säga att jag beställde direkt? Sen surfade jag runt lite till på deras sajt och såg att de har massor av olika saker i gummi. Mattor, skydd och stroppar är bara några av alla de grejer jag hittade som jag kan ha behov av. jag vet ju till exempel att gummans hästsläp behöver en ny duk på baklämmen och den kommer jag garanterat beställa från samma ställe. Jag är supernöjd med den snabba och effektiva servicen. 

21 Mar 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.