Testa en ny hobby

En hobby som är nästan gratis, eller ja det beror ju på en själv, vad man köper, men, fågelskådning är det jag talar om. Du kan sitta hemma i fönstret och kika på fåglarna i din trädgård, för att lära dig de allra vanligaste fågelarter. Kanske då ha en enkel handkikare. En sån kanske du redan äger? Sen, ja, man kan ju även investera i en tubikare. Det är lite dyrare, men det kan vara värt det. En tubkikare är dessutom inte bara för att skåda fåglar i! Många skaffar en sådan för att de bor så att de har fin utsikt, andra för att de håller på med skytte. Sen går det att fotografera genom den med!

Vad ska man köpa för tubkikare?

Det första du skall göra när du bestämt dig för att köpa en tubkikare är att ställa dig själv några frågor varav en är denna: Vad skall den användas till? Det avgör lite vad du ska ha för modell. Det finns standardmodeller, extra zoom, rakt eller ett vinklat okular och så vidare. Bestäm inte först vad det får kosta och leta utifrån det, utan gör så att du kollar av i flera olika prisklasser efter de funktioner du vill ha på den. När det gäller tubkikare så är det precis som med allting annat, du får vad du betalar för inom vissa givna ramar. Men det finns bra, prisvärda tubkikare att köpa ändå!

2 May 2019

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.