Testa en vattenlekplats

Något som har blivit allt mer populärt det är att integrera vatten på lekplatser. Det finns ett företag som heter Cado Aqua som har skapat en hel del olika saker för denna typ av lekplatser samt även för så kallade naturlekplatser. 

Vatten är något som i alla tider har fascinerat barn. Att nu kunna leka med det på en lekplats är inte fel! Så har du en nära dig, se till att testa en sådan!

Att kombinera vatten med sand och annan lek är något barn gillar att göra. Har du ingen sådan här lekplats i din stad eller ort, så kolla med kommunen om de kanske kan tänka sig att installera en sådan. 

Annars går det ju även att leka med vatten, på andra sätt. Hemma i trädgården till exempel. Det finns ju en massa skoj vattenleksaker du kan köpa för att ha hemma så att dina barn kan leka med dem.

Planera lekplats med vatten

Om du är en person som jobbar på en kommun och funderar på detta med att skapa en vattenlekplats, ta gärna hjälp av barn om det finns möjliighet. Det är alltid bra att utgå från barnen och deras fantasi i åtanke.  Det är ju äjndå barnen som ska leka där!

Du som är intresserad av att veta mer om detta, du kan kolla in Cado Aquas hemsida. Där har du alla deras olika  produkter och lösningar till lekplats med vatten, 

12 May 2023

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.