Träna rätt och må bra!

Träna rätt, är en av de viktiga hörnstenarna, men det krävs även mer än så. Det gäller även att äta rätt, gärna med tillskott adderat som det från Fitline, samt vitaminer och mineraler. Tränar man mycket, och hårt, så krävs det mer mat, samt gärna tillskott av Fitline Finess. Det kan du läsa mer om på www.fitline-fitness.se. Just när man tränar extra hårt så är det ett måste att se över kosten och vad man får i sig för näring. När det kommer till att träna rätt, så är det inte fel att anita en PT, som kan hjälpa dig med det.

Hur är det med maten?

Att äta regelbundet och varierande är vad man brukar få höra. Man måste alltså få i sig om mängd av alla näringsämnen man behöver för att kroppen ska må bra. Dock finns det ganska många näringsämnen. Det är kolhydrater, fetter, protein, vitaminer och mineraler med mera.

Kolhydrater är vår främsta energikälla och finns i socker, stärkelse (potatis och pasta) och fibrer.

Fetter finns i olika former, som mättade, enkelomättade och fleromättade. 

Protein brukar även kallas för kroppens byggstenar. Proteinerna är viktiga för vår hälsa och även hud och hår, ögon och naglar är uppbyggda av proteiner. Det finns många tillskott med detta på marknaden idag, men det går även att få i sig via isk, kött, ägg och mejeriprodukter.

Det finns många olika vitaminer som alla är viktiga på sitt sätt. Alla gör någon form av nytta. Det är dessa du kan behöva ta extra tillskott av utöver Fitline. 

Mineralerna ger näring till kroppen och behövs för att ett flertal funktioner i kroppen ska kunna fungera optimalt. 

5 Feb 2018

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.