Vilket kontantkort passar mig som företagare?

Oavsett om man är företagare eller en privatperson så är kontantkort ett bra val till mobiltelefonen. Det bästa är att man kan skicka efter gratis kontantkort från de allra flesta operatörer. Det som sedan kostar är att fylla sitt simkort med samtalstid, sms och surf. Många gånger så får man en fast prisplan även på ett kontantkort, så som det är på ett abonnemang. Dock är största skillnaden att man slipper binda upp sig i flera år. Är man inte nöjd med sitt val så kan man månaden efter byta till ett annat kontantkort. Det är större frihet att ha kontantkort, du slipper en fast månadskostnad samt att du inte behöver binda upp dig på ett visst antal månader eller år. Om man redan har en fungerande telefon så är det just ett kontantkort man bör satsa på. Abonnemang är fördelen att du kan få en telefon på köpet, men har du redan ett så är det onödigt. Beroende på vad du har för telefon, så finns det olika simkort som passar. Det finns tre olika storlekar av simkort, men ofta så sitter de numera på ett och samma och man trycker ut den storlek man behöver.

Jämför olika mobiloperatörer

På simkort.se kan du hämta hem ett eget gratis kontantkort eller simkort hos flera operatörer. Dock är det bra att jämföra de olika, så att du får den som passar just dig. Du vill troligen ha så mycket surf och samtal som det bara går för det lägsta priset. Det finns ibland även särskilda prisplaner för just företagare.

27 Jul 2016

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Peko var tidigare en sajt som bjöd på tips om riktigt bra erbjudanden och gratissaker. Shoppingkategorierna var allomfattande och rörde: Män, Kvinnor, Barn, Ungdom, Dejting, Hälsa, Skönhet, Mat, Dryck, Resor, Shopping, Musik, Film, Telefoni, Spel, Etc.

Det fanns egentligen ingenting som inte kunde dyka upp som tips här - så länge det var ett bra tips eller erbjudande.

Det gick en trend ett tag där jakten efter gratissaker var ihärdig, men den trenden verkar ha lugnat ner sig. Idag betalar vi hellre litegrann för att få tag på något vi vet att vi vill ha. Att fylla våra hem med skräp som får ligga och samla damm är inte så roligt längre. Det betyder förstås inte att det inte kan dyka upp finfina erbjudanden då och då.

Den här bloggen handlar idag om lite allt möjligt - vitt, brett, högt och lågt... allt som går att passa in i den klassiska vardagslunken. Välkommen in i värmen!.